Zrinjski odredio satnicu revanš meča Kupa protiv FK Sarajevo

Susret se igra u srijedu

Zrinjski odredio satnicu revanš meča Kupa protiv FK Sarajevo

S. Mlaćo

U srijedu se igraju revanš susreti četvrtfinala Kupa naše zemlje. Najuzbudljivije će svakako biti u Mostaru gdje aktuelni prvak Zrinjski dočekuje FK Sarajevo.

Sarajevo ima prednost od 1:0 iz prvog meča, pa nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja.

Iz Zrinjskog su potvrdili da će susret početi u 16 sati.

"Uzvratni susret četvrtine finala Kupa BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na rasporedu je ove srijede od 16:00 u Mostaru!

Iako već unaprijed otpisani od mnogih, na nama je da zajedničkim snagama dokažemo suprotno!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijeme je za intenzivnu, požrtvovanu i predanu predstavu, kako na terenu, tako i na tribinama", istakli su iz HŠK Zrinjski.

Sarajevo je u prvom meču slavili pogotkom Velkoskog sa 11 metara.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Humac
Jedino vrijedno na stadionu je teren koji je s odličnom drenažom daleko najbolji naširoko i nadaleko.Od legendarnog Poljuda teren na B.Brijegu je za dvije klase bolji.
0 2
Humac
Otkad igra Premijer Ligu i Kup Zrinjski nije u četiri utakmice dao samo jedan gol.Dobro je da je Sarajevo dignulo ljestvicu.Da uprava shvati da ako imamo para dovesti koga hoćemo iz BiH ili regiona jednostavno tu nema kvalitete za novu dominaciju.Iskorak bi trebao doći iz Južne Amerike i Afrike kvalitetnijim igračima.I šta je sa stadionom za kojeg se govorilo da će se praviti? I koji je zreo da sruši do temelja i počne iznova graditi novi poslovno-sportski kompleks.A ne da se blamiramo izlaskom u Europu i eventualnim domaćim utakmicama u Širokom ili Zenici.Prava sramota za Mostar!Koliko je od rata do danas napravljeno poslovno stambenog prostora privatnika ili javnih poduzeća tri su stadiona a kamoli dvorane ispod tribina mogla napraviti.Na novom stadionu se mogao iskoristiti svaki metar ispod tribina a ne raditi krpljačine na ruini od Zapadne tribine koju treba srušiti.Jer je sa njom stadion umjesto Bijelog Ruglo Brijeg.I posjeta je sve manja zbog zakrpe od stadiona.Da je novi stadion bila bi milina doći.Ali tu se ne bi uzimali ekstraprofiti kao u vlastiti džep za ostale stvari.Klub treba pokrenuti stvari kod politike i privatnika za stadion da se iskoristi svaki metar ispod tribina.A ne samo čekati.Na šta!?Šta će nam uopće igranje u Europi?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi