Svi golovi Džeke u dosadašnjem dijelu sezone za Romu

Postigao 30 golova u svim takmičenjima

Svi golovi Džeke u dosadašnjem dijelu sezone za Romu

Endin Čaušević

Kapiten reprezentacija Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, bio je strijelac u sinoćnjoj pobjedi Rome na gostovanju kod Palerma (3:0).

Vučica je sinoć lakše od očekivanog slavila u Palermu, a svoj 20. gol u dosadašnjem dijelu Serije A postigao je Edin Džeko iako je u igru ušao tek u finišu utakmice. Bh. napadač je tako još jednom potvrdio da se ove sezone nalazi u sjajnoj formi.

Džeki je potrebno još sedam golova kako bi oborio svoj lični rekord iz Wolfsburga. U dosadašnjem dijelu sezone Džeko je u dresu Rome postigao 30 golova u svim takmičenjima, dok mu je rekord 37 golova za Wolfsburg u sezoni 2008/09. U videoprilogu pogledajte svih 30 golova bh. napadača za Romu u dosadašnjem dijelu sezone.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi