Svi golovi i asistencije u režiji Becksa

Svi golovi i asistencije u režiji Becksa

David Beckham, član Los Angeles Galaxyja, imao je uspješnu sezonu iza sebe u američkoj fudbalskoj ligi.

Kroz čitavu sezonu je Beckham sjajno igrao, a upisao je čak 17 asistencija, uz jedan postignuti pogodak. Uz Landona Donovana i Robbieja Keana, bio je glavna zvijezda u regularnom dijelu sezone, kao i u doigravanju.

Bivši kapiten Engleske je po svemu prikazanom ove sezone dobrano podsjetio na stare dane, kada je igrao u Real Madridu i Manchester Unitedu. 

Beckham je sa LA Galaxyjem osvojio MLS Cup, a njegov ugovor sa američkom ekipom ističe uskoro. Strani mediji ga povezuju sa Paris Saint Germainom i Queens Park Rangersom.

Pogledajte sve Beckhamove ovosezonske golove i asistencije:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.