Svi su danas u čudu gledali kako De Bruyne viče na Aguera, sada znamo i zašto

Belgijanac nije bio sretan

Svi su danas u čudu gledali kako De Bruyne viče na Aguera, sada znamo i zašto

S. Pašalić

Manchester City je danas savladao Crystal Palace u gostima sa 3:1 i ponovo zasjeo na vrh Premier lige.

Građani su dominirali tokom cijele utakmice te su pored tri postignuta gola propustili još nekoliko odličnih prilika da postignu gol.

Ipak, pored dominacije i dobre igre jedan detalj iz 39. minute je zabrinuo navijače Cityja. Naime, Kevin De Bruyne bio je bijesan na svog saigrača Sergia Aguera.

De Bruyne je krenuo s loptom prema naprijed prije nego što je uputio loptu u smijeru svog saigrača. Ali Aguero, koji očito nije očekivao da će lopta proći je usporio na putu prema golu, te dopustio da lopta prođe pored njega i izađe van granica terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijanac je nakon toga bio bijesan te je vikao i gestikulirao prema Agueru koji je u čudu posmatrao ponašanje svog saigrača.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Breaking news !!!!
2 1
Chepich
Pa da si makar video prikacio mozda bi i imala nekog smisla ova vijes... Brat nam dao kratki opis bezuspjesne akcije hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti