Svi su u čudu, Mou spremio novu formaciju

S devetoricom napadača

Svi su u čudu, Mou spremio novu formaciju

Edmir Škorić

Jose Mourinho je na današnjoj press konferenciji ostavio novinare bez teksta.

Uobičajen petak na Old Traffordu. Mourinhove presice obično su ozbiljne, baš kao i današnja, ali je izjava Portugalca zbunila sve prisutne i novinari su se u čudu gledali kada je ovaj objavio "novi sistem".

Govorilo se, dakle, o sutrašnjem derbiju protiv Liverpoola na Anfieldu i kada su Mourinha upitali da li će ofanzivom odgovoriti na igru Redsa, on je u svom stilu odgovorio:

"Kakav je plan igre za sutra? Igrat ćemo s jednim defanzivcem i devetoricom napadača. To će biti naša nova formacija, budite bez brige", kazao je Special One.

Voli se Mourinho šaliti, a na Twitteru se ubrzo pojavila "nova Unitedova formacija". Usput, dodajmo da je Lukaku spreman za sutra, dok je njegov sunarodnjak Marouane Fellaini povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi