Svi žele u Leicester

Eder pojačava Lisice?

Svi žele u Leicester

Midhat Šljivak

Ekipa Leicestera ove sezone u engleskoj Premier ligi igra zaista odlično.

Vodeći su tim nakon 23 odigrana kola, a ekipu s klupe predvodi iskusni italijanski stručnjak Claudio Ranieri.

Leicester igra sezonu iz snova. Stvorili su nekoliko novih, vrhunskih imena, ali se ta grupa igrača svakodnevno proširuje.

Ranije je bilo nezamislivo da iole kvalitetniji igrač izabere Leicester umjesto dobro poznatog imena, ali vremena se mijenjaju.

Lisice su zainteresovane za napadača Sampdorije Edera. Sjajni napadač na stolu ima ponude velikih italijanskih klubova, ali čini se kako bi on mogao nastaviti karijeru u Premiershipu.

Sjajni 29-godišnji fudbaler navodno je odlučio prihvatiti ponudu engleskog kluba, te bi u narednim danima transfer trebao biti kompletiran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eder ove sezone igra sjajno u dresu Sampe. Postigao je 13 pogodaka u 21 nastupu za tim iz Genove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi