Švicarska zvijezda između Uniteda i Leipziga

Svi žele Embola

Švicarska zvijezda između Uniteda i Leipziga

Midhat Šljivak

Manchester United poslao je ponudu za mladog fudbalera Basela Breela Embola.

Ovaj 19-godišnji napadač reprezentacije Švicarske iza sebe ima odličnu sezonu u redovima prvaka ove zemlje, te je sjajnim igrama privukao veliku pažnju na sebe.

Nekoliko ekipa već želi vidjeti Embola u svojim redovima. Novi njemački bundesligaš RB Leipzig je već poslao ponudu za njega, ali će konkurenciju imati u velikom Manchester Unitedu.

Crveni đavoli su već počeli pregovore s agentom ovog fudbalera i spremni su ponuditi oko 20 miliona eura, kolika je njegova vrijednost na tržištu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Breel Embolo je prošle sezone u 40 utakmica postigao 13 golova uz devet asistencija. Pored Leipziga i Uniteda, interes za mladog fudbalera pokazuju Wolfsburg i Tottenham.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi