Izuzetno priznat u svijetu

Svjetsko ime sudi na Bilinom polju!

10

Komentari (10)

Samoiskreno
HAJMO BOSNJACI ALLAH JE JEDAN
tbra
Ajmo braco nasa pogurajtee
VenamaHrabrih
Pa, pobogu, veći su ti Poljaci braća! Turcima si bio sluga, a s Poljakom dijeliš isti haplotip.
tbra
Muslimani su braca
Hakkinen
@tbra ..... pa paša gdje ti se zagubilo slovo H????
U školi je to gramatička greška.
Uvijek je bilo HAJMO i uvijek će i ostati HAJMO a ne ajmo....
Doduše nismo u školi i imaš pravo da pišeš kako hoćeš a ne pravim se pametan niti sam " lektor " ali zapara očima kada napišeš " ajmo " bez slova H. Po tvom bi bio Uso a ne Huso!!!
Lp pitaru
VenamaHrabrih
Religija je stvar izbora. Sa poljacima dijelimo iste, slavenske, gene. Po istraživanjima marija vege, grigorija ostrogorskog , ime Bosna dugujemo slavenskom vojskovođi koji porijeklo vuče sa današnje granice Poljske i Bjelorusije. Ta dokumenta možeš nać u nacionalnoj biblioteci u Sarajevu. Turci su prednjeazijski narod i nemamo nipta zajedničko sa njima. Osim, možda, religije. Ali, budući da je religija apstraktan pojam i uopšte se ne bazira ninakakvim naučnim činjenicama, niti dokazima, može se utvrditi da mi i Turci nismo nikakva braća, nipočemu. Mi smo bili turske sluge 500 godina i služili im kao sitan i prečesto krvav kusur u njihovim ratnim i diplomatskim igrama. To što ih ti nazivaš braćom, u psihologiji se naziva stokholmski sindrom. Ti se bratimi s kim želiš, ali Bosanci nisu Turci, nikada nisu bili, niti će kada biti.
tbra
Pasa mogao bi ti do psihijatrije malo skoknuti. Nisam pitar hvala Bogu. Ajmo ili hajmo svejedno je.
tbra
Opet cu ti napisati, muslimani su braca. Nebitno bio to Turcin ili Arap. :)
VenamaHrabrih
Samo ti sebe ubjeđuj ako ti je lakše tako.
Turgut2
Dobro po vjeri se to kaze ali realno samo su turci braca ne samo bosnjacima nego i srbima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti