11

Komentari (11)

Realno01
Licemjerni svijet pametuje kako se krse ljudska prava nad siromasnim i izbjeglicama a ti isti nece da ih prime i daju im posao i plate.
SEJFUDIBIKODZE
izadji iz cumeza. gdje zivi i radi 2 mil.Bosanaca sigurno u smrdljivim arapskim zemljama, evo mene u eu i super nam je. i docice nas jos.
volta
Pa što ne ideš tamo živjet i radit ako je EU i Amerika licemjeri, smijem se kladit da svaku dan se zamišljao u Njemačkoj, a ovamo pričaš o licjemrjerstvu
SamoZrinjski
Sreća da se po Bosni ne igraju prvenstva haha
antikomunist
Mnogo je ljepše u Hrvatskoj. Tamo teku med i mlijeko i zato je 50% Hrrvatske iselilo...
K79
pa za vrijeme olimpijade u Sarajevu radjena je slična stvar gdje su se ruševni objekti isto ovako prekrivali za vrijeme sp u njemačkoj je također radjeno isto odnosno prkasa je da se ovo svugdje radi što je i logično ljudi to rade u sopstvenom dvorištu ili stanu ono što je ruzno prekrijes nečim da se ne vidi samo što novinari od toga prave kao nešto strašno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.