Svlačionice Radničkog okovane ledom

Nehumani uslovi na stadionu Čair

Svlačionice Radničkog okovane ledom

Midhat Šljivak

Stadion srbijanske ekipe Radnički Niš okovan je ledom.

Legendarni stadion Čair je veoma zapušten. Zapadna tribina stadiona, ispod koje se nalaze i službene prostorije i svlačionice, liči na sve osim na fudbalski objekat.

Tako je na jednom od ulaza u svlačionice nastao ogromni zaleđeni vodopad. Sa plafona jednog od toaleta slivala se voda, a s obzirom na to da su temperature u debelom minusu, stvorio se zaleđeni vodopad.

Dotrajale cijevi je jako teško održavati. Niske temperature na stadionu Čair prave velike probleme, ali ovakav primjer do sada još uvijek nije viđen.

Radnički iz Niša nakon prvog dijela sezone u srbijanskoj Superligi zauzima sedmo mjesto, a prventvo kod naših komšija se nastavlja za 20 dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi