Svraka: Bilo je ponuda, ali nisu me zadovoljile

U potrazi za angažmanom

Svraka: Bilo je ponuda, ali nisu me zadovoljile

Samir Mlaćo

Muamer Svraka (28), nekadašnji kapiten Željezničara i definitivno je napustio člana HNL-a ekipu Istre 1961 nakon što mu je sredinom prošlog mjeseca istekao ugovor sa klubom iz Pule.

Svraka se u Istre baš i nije naigrao tako da je bilo sigurno da će napustiti ovaj klub, a trenutno je u potrazi za novim angažmanom.


"Trenutno sam bez kluba i za sada nema ništa konkretno. Imao sam dvije ponude iz inostranstva, ali nisam bio zadovoljan. Čekam još uvijek", otkrio je za SportSport.ba pomalo zaboravljeni veznjak.


On je u dresu reprezentacije naše zemlje ubilježio šest nastupa i postigao je dva pogotka, a u našoj zemlji nosio je dres Željezničara i Travnika, dok je prije odlaska u Hrvatsku bio član iranskog Paykana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti