Svraka blizu malezijskog Perlisa

Traži inostrani angažman

Svraka blizu malezijskog Perlisa

Bivši bh. reprezentativac Muamer Svraka u potrazi je za inostranim angažmanom. 

U protekloj sezoni Svraka (29) nije imao zapaženu ulogu u Istri iz Pule i nakon isteka ugovora odlučio je uzeti ispisnicu i kao slobodan fudbaler potražiti novi klub, a kako stvari stoje, to bi mogao biti malezijski Perlis. 

Svraka se trenutno nalazi u Maleziji i nakon nekoliko dana testiranja je zadovoljio ukuse šefa struke, a u toku naredne sedmice bi trebalo biti poznato hoće li potpisati ugovor sa prvoligašem Perlisom. 

Vriejdi podsjetiti da je Svraka u prošlosti za reprezentaciju BiH upisao šest nastupa. Prije Istre nosio je dresove Paykana, Željezničara i Travnika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi