Svraka blizu povratka u Premijer ligu BiH

Napustio Indoneziju

Svraka blizu povratka u Premijer ligu BiH

Muamer Svraka mogao bi od proljeća ponovno naigrati u Premijer ligi BiH. 

Zbog promjene pravila o broju stranaca Svraka je bio primoran napustiti Semen Padang iz Indonezije i trenutno je u potrazi na novom sredinom. Poziva ima, ali kao najkonkretniji u pregovorima se pokazao FK Olimpik.

Svraka je čelnicima Olimpika nagovijestio da je spreman doći ukoliko ne pronađe inostrani angažman, što mu je u ovom trenutku prioritet, tako da je njegov povratak u Premijer ligu BiH sve izvjesniji. 

Najbolje dane igračke karijere Svraka je proveo u Željezničaru, a prije nego što je otišao u Indoneziju nastupao je još za Travnik, Paykan i Istru 1961. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U eri Safeta Sušića je bio reprezentativac BiH i u najdražem dresu je odigrao ukupno šest utakmica uz dva postignuta pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi