Svrake u svojim redovima imaju raketu: Do protivničkog šesnaesterca za 8 sekundi!
Foto: Screenshot

DeAndre Yedlin u nevjerovatnom trku

Svrake u svojim redovima imaju raketu: Do protivničkog šesnaesterca za 8 sekundi!

Nekadašnji fudbaler Tottenhama DeAndre Yedlin nije uspio pomoći svom Newcastleu da izbjegne poraz (1:0) od Augsburga u prijateljskom susretu.

Ipak, ovaj 25-godišnji Amerikanac je uspio pokazati da posjeduje nevjerovatnu brzinu.

Svi igrači Newcastlea su davali sve od sebe ne bi li uspjeli izbjeći poraz od njemačke ekipe, ali detalj koji je svima zapao za oko je bio nevjerovatni sprint DeAndrea Yedlina.

Naime, ovaj desni bek Newcastlea je nakon jednog slobodnjaka pred sopstvenim golom u nadi da će doći do lopte uspio za svega osam sekundi istrčati od svog kaznenog prostora i stići do protivničkog kako bi izvršio pritisak na čuvara mreže Augsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije