Chelsea poslao Kenedyja na novu posudbu

Ponovo na St. James Parku

Chelsea poslao Kenedyja na novu posudbu

Britanski mediji prenijeli su da je rukovodstvo Chelseaja odlučilo Kenedyja ponovo poslati na posudbu.

Chelsea je Kenedyja u januaru poslao na posudbu u Newcastle za koji je 22-godišnji fudbaler igrao do kraja sezone, a dva kluba sada su postigla dogovor o novoj posudbi.

Kenedy je tako vratio u Newcastle i na St. James Parku će ostati do kraja sezone, što su Svrake potvrdile i na zvaničnoj stranici, objavivši da je Brazilac već sa ekipom i da će danas trenirati.

"Zadovoljan sam što je Kenedy ponovo s nama. Siguran sam da će svaki navijač biti sretan. Nadam se da će igrati na istom nivou od prošle sezone", rekao je trener Newcastlea Rafael Benitez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Kenedy je na Stamford Bridge stigao 2015. godine, ali se u dresu Plavaca nije naročito naigrao. U tri sezone je sakupio tek 27 nastupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi