Sarajevo sutra protiv Bratstva

Švrakić: Kup nam je jako važan

E. Škorić

Sarajevo će sutra u meču šesnaestine finala Kupa BiH igrati protiv Bratstva iz Gračanice.

Zijad Švrakić, pomoćni trener Sarajeva, govorio je o sutrašnjem duelu na današnjoj press konferenciji.

“Igrali izuzetno tešku utakmicu, koja je i psihički i fizički iscrpila igrače. Jučer smo imali jednu regeneraciju za one koji su igrali i normalan trening za one koji nisu. Nama je Kup jako važan, kao što nam je važna svaka utakmica. Tako se pripremamo i za Bratstvo. Da kažemo da znamo puno o njima bio bih neiskren, mada smo dobili snimak nekih utakmica, pa ćemo to danas pogledati prije sastanka s ekipom. Kup je vrlo opasno takmičenje u kojem se događaju iznenađenja tako da moramo pristupiti krajnje ozbiljno i nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Švrakić.

"Imamo malih problema. Duljević je i dalje aut, Husejinović ne može igrati, Sarić se oporavlja, no ne znamo može li sutra igrati. Potreban na mje za Široki. Igrat će i neki igrači koji imaju neku minutažu i mogući izvući ono što treba", dodao je Švrakić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi