Svuda pođi na Grbavicu dođi: Bh. reprezentativac ne može bez doma FK Željezničar

Posjetio stadion sarajevskih Plavih

Svuda pođi na Grbavicu dođi: Bh. reprezentativac ne može bez doma FK Željezničar

A. Čaušević

S pandemijom koronavirusa stao je i fudbal pa mnogi fudbaleri traže način kako da iskoriste slobodno vrijeme. 

Nekako je tradicionalno postalo da bh. igrači koji fudbalski hljeb zarađuju u inostranstvu posjete klub gdje su napravili svoje prve korake.

Ervin Zukanović je krajem sedmice nekako uspio pronaći način da se prebaci iz Italije u Sarajevo, a današnje lijepo vrijeme u bh. prijestolnici je iskoristio da posjeti stadion Grbavicu.

Iskusni defanzivac je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju iz popularne Doline ćupova uz opis da se osjeća dobro.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako sada stvari stoje nepoznato je kada će Zukanović nazad u Italiju. Planirano je da se Serija A nastavi 4. i 5. aprila, ali pošto se situacija na Apeninima teško je davati bilo kakve prognoze kada će se sezona nastaviti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Šarni Ervine
4 0
konjnakvadrat
Idi stuho kuci svojoj, i ne izlazi 3 sedmice,zarazit ces ovu sirotinju, vidis li kakva je situacija ispred bolnice u SA
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi