13

Komentari (13)

Jadnimi
Zbog ovakvih budala je aktiviran član zakona, po kome se mogu kazniti sa dvije godine zatvora. Ako ga inspekcijski organi nw posjete u roku 15 minuta, ismijali su kompletnu ovu frku sa virusom. Još ima onih koji o tome neodgovornom imbecili pišu pozitivno. "Novinar" na prvom mjestu, motra otići u minimum 15 dana karantina jer je bio u direktnom kontaktu sa potencijalnim kliconošom, te treba odgovarati pred zakonom, jer istog, nije prijavio inspekcijskim organima
zmijugaloma20
Kakav debil... konju jedan retardirani, sto si dosao ovdje - da nas sviju zarazis ? Vidi se gdje je ponikao..
tbra
konjnakvadrat
Idi stuho kuci svojoj, i ne izlazi 3 sedmice,zarazit ces ovu sirotinju, vidis li kakva je situacija ispred bolnice u SA
Rajvosa2019
Nadam se da nam tu shugu iz Italije nije donjeo u grad
Ante G.
Isto sam pomislio... Koliko je ovo neodgovorno prema svima, nevjerovatno. Dodjes iz takve situacije, svjestan si koja je mogucnost da rasiris zarazu, ti bez obzira na sve krenes u grad, jos objavis sliku, "feeling good"... Odmah ga u karantin, 15 dana radi virusa, mjesec radi gluposti.
TANA_TZ
Ne zna se šta je gore, da li neodgovorno ponašanje debila, ili veličanje njegovog poteza od strane sportsport.ba. Fuj
Rajvosa2019
Cega se pametan stidi - bu.da.la se ponosi , to je krajnje neodgovorno - cisti bezobrazluk i egoizam , a i dokaz da je kod pojedinaca mozak kao kliker
E.Car
@Rajvosa2019 Kao navijač Željeznicara ipak moram da priznam da si u pravu, nije mi nimalo jednostavno. Osim ako je izvršio testiranje. Pozitivan primjer je djevojka iz Neuma. E to bi mu bilo onda za pohvaliti a ovako samo se blamira.
Ante G.
@E.Car Kakve veze ima ciji si navijac? Samo cekam nekoga sa slicnim komentarom... Sta, kao on igrao za Zelju, pa ces njegove postupke drugacije gledati? Daj ljudi, dozovite se malo sa tim navijanjem i glupostima.
Rajvosa2019
@E.Car jarane neradi se o Zelji - ni samo o gradu Sarajevu - vec o citavoj BiH i ostalim drzavama - njemu kao sportisti + bez nekih posebnih bolestan i da dobije/ima taj virus 99% nece biti nista - mislio bi da je prehlada - gripica , ali za starije ljude preko 60 kuka + za vec bolesne ljude moze biti jako opasan // a uz to se jako brzo siri , jer ovakvi papci kao on se ovako bahato ponasaju
E.Car
@Ante G. Morao sam to naglasiti jer svi se mi ovdje nekako deklarisemo a on se slikao na stadionu mog kluba. Baš zbog toga sam i rekao da nije OK ovo što je uradio. Kao pozitivan primjer sam naveo curu iz Neuma i da je trebao da slijedi njen primjer. Svi smo u istom sr.anju. Ova bolest ne poznaje granice, naciju i pripadnost. Ja jarane radim sa maskom i ruke sam sprzio ovom SupromAll. Moramo biti društveno odgovorni, misliti na zdravlje svih oko nas.
E.Car
@Rajvosa2019 to bahato ponašanje može kod kuće provoditi, neka slijedi primjer Rudy Gobera, mislim da se tako zove i neka plati za liječenje ili nabavku dezinfekciskih sredstava. Ili nek se testira to mu je bila građanska dužnost a sada i zakonska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.