Swansea nakon 85 dana uručio otkaz Bradleyju

Zbog loših rezultata

Swansea nakon 85 dana uručio otkaz Bradleyju

Endin Čaušević

Swansea je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici potvrdio da američki stručnjak Bob Bradley više nije trener ove ekipe.

Bradley je tek prije 85 dana izabran za trenera Swanseaja, ali je zbog loših rezultata dobio otkaz. Swansea je jučer na domaćem terenu doživio težak poraz od West Hama sa 4:1 što je bila kap koja je prelila čašu kod čelnika kluba.

"Swansea želi potvrditi da Bob Bradley više nije trener ovog kluba, te da je dobio otkaz. Američkom stručnjaku želimo mnogo uspjeha u nastavku trenerske karijere", poručili su iz engleskog kluba.

Swansea će privremeno sa klupe voditi dosadašnji pomoćnici Alan Curtis i Paul Williams. Ovaj tim za nekoliko dana igra na domaćem terenu protiv Bournemoutha. Još uvijek nije poznato ko bi mogao biti novi trener engleske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi