Swansea zainteresovan za Muhameda Bešića

Spremni ponuditi 3 miliona funti

Swansea zainteresovan za Muhameda Bešića

Muhamed Bešić zaludio je cijelu Europu nastupima na Mundijalu, a njegovo ime se nikad u ovolikoj mjeri nije dovodilo u vezu sa mogućim transferima.

Interes za našeg novog Generala pokazali su Valencia, Celta, Sevilla, Everton i još mnogi klubovi a najnovija špekulacija vezana je za Bešićev prelazak u Swansea. Velški klub koji se takmiči u Premiershipu navodno je spreman ponuditi 3 miliona funti za usluge našeg reprezentativca što vrlo prihvatljivo obeštećenje kada se uzme u obzir kakvog bi igrača za te pare dobili. Pred Bešićem je, svakako, sjajna budućnost.

Šta će biti od svega ostaje da se vidi ali jedno je sigurno - Bešić gotovo sigurno neće ostati u Ferencvarošu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.