Szymon Marciniak održao predavanje na seminaru sudija Premijer lige BiH

Poljski arbitar

Szymon Marciniak održao predavanje na seminaru sudija Premijer lige BiH

E. Ganibegović

Slobodno vrijeme u toku reprezentativne pauze sjajno su iskoristile bh. sudije i posmatrači suđenja.

Naime, danas je u Sarajevu održan seminar za suce Premijer lige Bosne i Hercegovine, na kojem je predavao i jedan od najboljih svjetskih sudija, Szymon Marciniak.

Poljski sudija je održao predavanje na temu pripreme i menadžmenta utakmice.

Ovo predavanje sigurno će biti od koristi našim sucima, koji su imali čast da čuju savjete i mišljenja koji je na FIFA listi od 2011. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Marciniak je sinoć u Zenici sudio duel petog kola grupe 3 B divizije Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a koji su naši Zmajevi riješili u svoju korist rezultatom 1:0 pogotkom Ermedina Demirovića.

Top Komentari

Ecosport
Je li Peljto bio prisutan da nauči nešto?
0 3
zilan66
Joj bruke i trenerki,mrtvacke.vico im naturio kelme trenerke.onaka sportska oprema od adidasa ,kvalitet,sponzor saveza ali moraju nositi sto vico kaze,a i pilav je pristao.ccccc
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi