Taarabt polaskan interesom Napolija

Taarabt polaskan interesom Napolija

Adel Tarabt polaskan je interesom Napolija za njegove usluge, ali ističe da je sretan u Queens Park Rangersu.

Taarabt je bio velika želja Paris Saint-Germaina tokom ljeta, ali nije došlo do realizacije transfera i ostaje da se vidi da li će frncuski klub ponovo iskazati interesovanje.

Marokanski playmaker mogao bi karijeru nastaviti i u Italiji nakon što je Napoli pokazao interesovanje, a navodno spremni su u januaru poslati ponudu QPR-u.

"Polaskan sam što se moje ime povezuje sa klubom poput Napolija, za koji je nastupao najbolji igrač svih vremena. QPR zna da postoji interes, ali za sada sretan sam ovdje i želim redati pobjede sa QPR-om", rekao je Tarabt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.