Taarabt: Žele me Arsenal i Chelsea

Taarabt: Žele me Arsenal i Chelsea

Arsenal i Chelsea su u utrci za kapitena Queens Park Rangersa, Adela Taarabta, potvrdio je to i sam veznjak u razgovoru za francuski L'Equipe.

"Još uvijek se ne zna gdje ću nastaviti karijeru. QPR za mene traži deset miliona funti i za sada još uvijek nema ništa novo", rekao je Taarabt, dodavši:

"Imao sam kontakt sa Arsenalom i Chelseajem, ali to je još uvijek nejasno. Arsenal nije prodao Fabregasa, a Chelsea nema trenera. Vidjet ćemo".

"U svakom slučaju volio bih ostati u Londonu. To je najbolji grad na svijetu. Da ostanem u QPR-u? Zašto da ne? Razgovarao sam sa trenerom i želi biti među prvih osam ekipa naredne sezone", dodao je najbolji igrač QPR-a prošle sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.