Tabaković dvostruki strijelac u pobjedi Wila

Mladi reprezentativac Švicarske

Tabaković dvostruki strijelac u pobjedi Wila

Mladi reprezentativac Švicarske koji je porijeklom iz BiH, Haris Tabaković, večeras je postigao dva  pogotka u gostujućoj pobjedi njegovog Wila nad Luganom (1:4). 

Tabaković nije startao u prvih jedanaest, ali s obzirom da je rezultat na poluvremenu bio 1:1, trener  Axel Thoma bio je primoran ubaciti ovog 19-godišnjeg napadača koji je do kraja susreta uspio postići  dva pogotka u 80. i 82. minuti.

Inače, Tabaković za Wil nastupa kao posuđen igrač Young Boysa, a u dosadašnjih šest utakmica u  dresu Wila, postigao je isto toliko golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti