Defanzivac Sarajeva nakon derbija sa Željezničarom

Tadejević: Sve utakmice do kraja su teške, sve moramo dobiti

FK Sarajevo sinoć je na svom terenu u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine izborio plasman u polufinale najmasovnijeg takmičenja u državi preko gradskog rivala Željezničara. 

Bordo tim je izborio plasman u polufinale zahvaljujući golu postignutom na Grbavici prije 14 dana. Nakon utakmice razgovarali smo sa lijevim bočnim ekipe sa Koševa, Mariom Tadejevićem. 

"Napokon smo ušli u polufinale nakon dugo vremena. Mi smo najavljivali da nećemo igrati na 0:0 i mislim  da smo tako i počeli. Od samog početka smo napadali i vršili pritisak. Ušli smo u drugo poluvrijeme dosta opreznije i sačuvali 0:0," rekao je Tadejević i dodao: 

"Dosta težak teren, bio je dosta mekan, iako se to ne vidi na TV-u, ili sa strane. Međutim kako nama, tako i njima," kaže Tadejević. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Sarajevo već u subotu igra u Banja Luci protiv Borca u derbiju 24. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

"Još jedna teška utakmica, ali mislim da su nama sve utakmice do kraja teške, jer sve moramo dobiti. Mislim da na strani igramo dobro i idemo na pobjedu," rekao je Tadejević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.