Tadić iz Southamptona prelazi u Bundesligu?

Interesa ne manjka

Tadić iz Southamptona prelazi u Bundesligu?

Ovog ljeta Southampton bi mogao napustiti i srbijanski reprezentativac Dušan Tadić. 

Tadić u Engleskoj bilježi poprilično dobre partije i nije tajna da mu Southampton sprema dugoročni ugovor sa većim primanjima, međutim plan čelnicima kluba mogao bi pokvariti interes klubova iz Njemačke. 

Nakon Bayera iz Leverkusena u borbu za dovođenje Tadića uključio se i Wolfsburg, što je za inostrane medije potvrdio i njegov zastupnik Zoran Pavlović.

"Mogu samo da kažem da Wolfsburg želi Tadića", kazao je Pavlović.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedan od tri najbolja asistenta Premiershipa u prošloj sezoni odluku o nastavku karijere bi trebao donijeti u narednim danima. Vrijedi podsjetiti da je prije dolaska u Englesku igrao za Groningen, Twente i Vojvodinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi