Tadić prva meta Bilića

Ide u West Ham?

Tadić prva meta Bilića

Srbijanski reprezentativac Dušan Tadić nalazi se na meti West Hama. 

Tadić je ovosezonskim igrama u West Hamu privukao veliku pažnju na sebe i sve je veći broj klubova koji ga žele angažovati, a u igru se sada uključio i West Ham kojeg vodi Slaven Bilić. 

Kako prenose mediji u Engleskoj, Bilić je označio Tadića kao jedan od prioriteta za ljetni prijelazni rok, a jasno je da će West Ham morati odriješiti kesu, jer ovom ofanzivcu ugovor sa Southamptonom važi do 2020. godine. 

Inače, Tadić je završio treću sezonu u Southamptonu sa ukupno 44 utakmice i tri gola, možda i najslabijim učinkom od dolaska na Ostrvo. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Southamptona ovaj 23-godišnji fudbaler je igrao za Twente, Groningen i Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti