Tahirović: Dobićemo Srbe u Sarajevu
Tahirović imao 21 odbranu protiv Lemga

Naš kapiten u odličnoj formi

Tahirović: Dobićemo Srbe u Sarajevu

«Očekujem da pobijedimo Srbiju u Sarajevu, a u Nišu šta bude?! Naravno, daćemo sve od sebe u obje utakmice protiv veoma jake Srbije. Nadam se da možemo ostvariti bolji međusobni skor protiv Srba što bi nas dovelo u odlični situaciju pred završnu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se odigrati u Austriji 2010. godine“, rekao je Enid Tahirović, golman i kapiten naše rukometne reprezentacije za „Nezavisne novine“, te istakao: 

„Svakako svima nam je jasno da nas ne čeka nimalo lagan posao. Biće to dvije veoma zanimljive utakmice. Volio bih da sve protekne u feri i sportskom nadmetanju na terenu, bez incidenata na tribinama».

Tahirović je u susretu 29. kola Bundes lige briljirao na golu Gopingena protiv Lemga. Imao je 21 odbranu, te kao najbolji igrač utakmice najzaslužniji je za trijumf Gopingena - 29:23.

Podsjetimo, naša rukometne reprezentacija kvalifikacione utakmice sa Srbijom odigraće 19. marta u sarajevskoj dvorani „Mirza Delibašić“, a tri dana kasnije sa istim protivnikom sastaćemo se u „Čairu“ u Nišu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.