Tahirović produžio s Goppingenom

Poslodavci prezadovoljni

Tahirović produžio s Goppingenom

Adnan Beganović

Nekadašnji kapiten i golman rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Enid Tahirović, produžio je ugovor za još jednu godinu sa svojim klubom, njemačkim Goppingenom.

Na ovaj način Goppingen je riješio pitanje čuvara mreže do ljeta 2001. godine, a pregovori između Tahirovića i ovog njemačkog kluba oko novog ugovora trajali su od početka ove sezone i riješeni su na obostrano zadovoljstvo.

Goppingen se trenutno nalazi na 4. mjestu bundesligaške tabele, a Tahirović se također nalazi na 4. poziciji najuspješnijih golmana u ovoj sezoni. U sedam utakmica nekadašnji golman našeg nacionalnog tima skupio je 107 odbrana, odnosno 15.2 po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.