Taj savremeni fudbal: Golman komentarisao meč sa terena!

U meču MLS zvijezda protiv Juventusa

Taj savremeni fudbal: Golman komentarisao meč sa terena!

Midhat Šljivak

Tehnologija polako, ali sigurno potpuno preuzima fudbal.

Uvođenje VAR-a osavremenilo je fudbal kakav poznajemo, a u narednim godinama mogli bismo svjedočiti uvođenjem dodatne tehnologije koja će okrenuti sve što se dešava na terenu za 360 stepeni.

Jedna takva opcija isprobana je sinoć na meču MLS zvijezda protiv Juventusa. Golman američke lige Brad Guzan bio je ozvučen i uključio se uživo tokom meča sa terena.

Komentatori su razgovarali sa njim i on je dao svoje viđenje situacije na terenu, o a ovo je svakako presedan u svijetu fudbala.

Ne treba da čudi ako u narednim godinama ovo vidimo u najjačim ligama svijeta jer je fudbal odavno postao biznis.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti