Tajar: U Slogi su me prihvatili na najbolji mogući način

Mladi golman se odlučio za odlazak sa Jaklića

Tajar: U Slogi su me prihvatili na najbolji mogući način

S. Mlaćo

U zimskom prelaznom roku redove NK Iskra napustio je i mladi čuvar mreže Adnan Tajar koji je odlučio karijeru nastaviti u HNK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje.

Tajar nije dobio pravu priliku na Jakliću, dok će u Gornjem Vakufu Uskoplju  braniti za juniorsku i seniorsku momčad Sloge.

Vjeruje da je napravio pravi potez.

"Nisam se pokajao prelaskom iz Iskre u Slogu, mada mi je Iskra u srcu. U Slogi su me svi prihvatili na najbolji mogući način, zahvaljujem se treneru Jozi na ukazanom povjerenju, jer sam po prvi put debitovao za seniorsku momčad", kazao je Tajar.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Treba istaći da se ovaj mladi čuvar mreže već našao na meti jednog federalnog prvoligaša, te neće biti iznenađenje ako na ljeto promijeni sredinu.

Sloga je trenutno član Druge lige FBiH grupa Jug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi