Tako mu je najlakše: Navijač kupusom gađao menadžera
(Foto: EPA)

Bruce na meti navijača Ville

Tako mu je najlakše: Navijač kupusom gađao menadžera

Midhat Šljivak

Da su Englezi ogromni fudbalski fantatici to je itekako dobro poznato, ali navijači sa Ostrva često iznenade svojim itekako ludim potezima na trbinama.

Jedan takav ispad desio se na sinoćnjoj utakmici Championshipa u kojoj je Aston Villa na svom terenu odigrala neriješeno (3:3) sa Prestonom.

Ekipa iz Birminghama je imala prednost od 2:0, ali se Preston vratio, da bi u 97. minuti meča Villa promašila penal, a tragičar je Glenn Whelan.

Navijači su nezadovoljni novim neuspjehom. Villa je tek na 12. mjestu Championshipa i mnogi traže odlazak menadžera Stevea Brucea.

Jedan od navijača ovog kluba pobrinuo se da ga Bruce dugo pamti. Gađao ga je glavicom kupusa i tako mu je poručio da ga ne želi na klupi voljenog tima.

Kako je unio kupus na tribine ostaje misterija, ali svakako da je ovo jedan od interesantnijih načina da se iskaže nazdovoljstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti