Tresle su se tribine Hillsborougha: Golčina Reacha protiv Leedsa
Foto: Screenshot

Kakav šut igrača Sheffield Wednesdayja

Tresle su se tribine Hillsborougha: Golčina Reacha protiv Leedsa

Danas je u susretu 10. kola Championshipa Sheffield Wednesday ugostio lidera na tabeli, ekipu Leedsa, a susret ove dvije ekipe je završen rezultatom 1:1.

Najljepši trenutak utakmice, a vjerovatno i čitavog kola viđen je u 43. minuti susreta kada je Adam Reach postigao spektakularan gol.

Ispalio je Reach "šutinu" svojom ljevicom, a lopta je udarila od stavivu i završila iza leđa golmana Leedsa.

Vodstvom Sheffield Wednesdayja se otišlo na odmor, ali je Leeds nakon devet minuta igre stigao do poravananja. Strijelac gola za, ispostavilo se, konačih 1:1 je bio Klich. Leeds je imao veliki broj šansi na ovom susretu, ali je Hillsborough ipak napustio samo sa bodom.

U drugom susretu 10. kola Championshipa odigranom večeras Bristol City i Aston Villa su također remizirali rezultatom 1:1. Poveo je Bristol u 16. minuti preko Brownhilla, dok je gol za 1:1 postigao Bjarnason u samom finišu prvog dijela.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi