Takve greške ne prave se ni na terminu: Golman nije pogledao ko mu stoji iza leđa, a onda šok

Ostali bez pobjede u 95. minuti

Takve greške ne prave se ni na terminu: Golman nije pogledao ko mu stoji iza leđa, a onda šok

E. Čaušević

Fudbaleri Osake u posljednjim sekundama su ostali bez pobjede protiv Kawasakija (2:2) i to na nevjerovatan način.

Osaka je povela u 34. minuti utakmice kada je Yamamoto pogodio za 1:0. Ipak, gosti su uspjeli da u 75. minuti poravnaju rezultat na 1:1, a strijelac je bio Miyagi.

No, samo dvije minute kasnije Osaka je ponovo povela. Ovaj put mrežu gostiju pogodio je Onose za 2:1 i činilo se da je u ovoj utakmici sve riješeno.

Ipak, u posljednjim sekundama utakmice Kawasaki je došao do remija. Golman domaćih pravi nevjerovatnu grešku jer mu je jedan igrač gostiju ostao iza leđa i uspio da mu ukrade loptu kad ju je on spustio na zemlju.

Igrač Kawasakija je uspio da izbije loptu golmanu, a na nju je natrčao Leandro Damiao koji je pogodio za konačnih 2:2 u 95. minuti meča.

Promo

Top Komentari

Klicko
Penal za Penal madrid!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti