Tamas: Sa remijem ne bih bio sretan

Malo mu bod

Tamas: Sa remijem ne bih bio sretan

A. Beganović, foto: Elmedin Mehić

Rumunski odbrambeni fudbaler, koji trenutno brani boje West Bromwicha, Gabriel Tamas, pred večerašnji duel naše reprezentacije i Rumunije, istakao je da ne bi bio zadovoljan sa jednim bodom na Bilinom polju.

"Ne bih bio zadovoljan sa jednim bodom na večerašnjem susretu. U duelu sa Bosnom i Hercegovinom i Luksemburgom moramo osvojiti šest bodova, jer u protivnom ostat će nam samo matematičke šanse za plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je za rumunske medije Gabriel Tamas, koji će večeras imati zadatak zaustaviti Edina Džeku.

"Džeko nije Bosna i Hercegovina. Naš večerašnji protivnik u svom timu ima mnogo dobrih igrača. Pored Džeke treba obratiti pažnju na Misimovića i mladog Pjanića. Ne može Džeko uzeti loptu u svom šesnaestercu i predriblati sve do našeg gola. On treba pomoć svojih saigrača", istakao je Tamas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.