Podrška rukovodstvu kluba

Tan dao podršku Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo

Midhat Šljivak

Direktor FK Sarajevo Dino Selimović objavio je pismo Vincenta Tana, koji je dao  podršku treneru Miodragu Ješiću i rukovodstvu kluba.

"Razlog mog obraćanja je ono što se dešava u FK Sarajevo u proteklim mjesecima, što je uzrokovalo lošu atmosferu, što nas neće poljuljati", rekao je Selimović, te je pročitao saopštenje za javnost Vincenta Tana. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo. Prije nekoliko mjeseci odlučeno je da klub ima preveiliki kadar, te su poduzete mjere o smanjenju podrške. Tan je doveo Ješića da počisti nered u klubu i trenutno je 36 igrača pod ugovorom. Postignuto je sve mukotrpnim radom. Tan daje potpunu podršku Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo", piše u saopštenju Vincenta Tana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi