Tan: Ružan momak voda lijepu djevojku jer je pita 50 puta

Vincent Tan ponovo na djelu

Tan: Ružan momak voda lijepu djevojku jer je pita 50 puta

Malezijski milijarder i većinski vlasnik FK Sarajeva Vincent Tan ponovo je oduševio svojom izjavom.

Tan je jučer posjetio trening kamp fudbalera Cardiffa, čiji je također većinski vlasnik i, nezadovoljan njihovim nastupima ove sezone, dao im veoma zanimljiv savjet.

Cardiff se trenutno nalazi na 9. mjestu Championshipa sa pet bodova zaostatka za mjestom koje vodi u play off za ulazak u Premiership.

Oni su u dosadašnjih 30. odigranih kola postigli tek 38 golova, čime je veoma nezadovoljan i Vincent Tan.

"Danas sam mojim igračima dao nekoliko savjeta. Rekao sam im da moraju početi šutirati. Da li ste vidjeli ružnog muškarca koji voda lijepu djevojku? Naravno da jeste! To je zato što oni pitaju po 30, 40 ili 50 puta dok djevojka ne kaže 'da'", rekao je Tan i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S druge strane, zgodan muškarac upita jednom, dobije odgovor 'ne' i ode. Dakle, što se više trudite i pokušavate, to su vam veće šanse da ćete uspjeti. Mi moramo više šutirati, da bi više pobjeđivali".

Vidjet ćemo koliko će ovi savjeti pomoći fudbalerima Cardigga da izbore play off za ulazak u Premiership.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije