Tanjević: Priželjkivao sam Španiju

Tanjević: Priželjkivao sam Španiju

Edmir Škorić

Turski selektor Bogdan Tanjević je u polufinalu očekivao Španiju, jer je "Srbija mnogo ozbiljnije pripremana ekopa za jedno ovakvo takmičenje".

Nakon što su "pregazili" Slovence u četvrtfinalu SP, Turci će u polufinalu odmjeriti snage sa Srbijom, iako je turski elektor Bogdan Tanjević priželjkivao Špance.

"Kada me već 'vučete' za jezik, priželjkivao sam Španiju u polufinalu, a ne Srbiju. Iz jednog jednostavnog, sportskog razloga - mnogo više ozbiljnosti i priprema vidim u izdanju srbijanskog nacionalnog tima nego što sam to imao prilike da primijetim kod Španaca", kazao je Tanjević za Novosti u Istanbulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.