Tarik Cerić ostao bez radne dozvole

Zec imao sličnih problema

Tarik Cerić ostao bez radne dozvole

Adnan Beganović

Pored loših rezultata hrvatskog fudbalskog prvoligaša iz Šibenika prate i neki drugi problemi, koji zapravo nisu niti malo bizarni.

Naime, Šibenik je iznenada ostao bez brazilskog internacionalca Amaurija i našeg igrača Tarika Cerića. Ova dva fudbalera ostala su bez radnih dozvola, a Cerić je prema pisanju hrvatskih medija već napustio Krešimirov grad.

"Nije na meni da komentarišem slučajeve oko njihovih radnih dozvola, no kao treneru mi je jako žao što gubimo dva iskusna igrača. Cerić je od dolaska na početku ljeta bio standardan, a Amauri se počeo dizati", rekao je za zagrebačke Sportske novosti trener Šibenika Vjekoslav Lokica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.