Tarik Handžić novi igrač Krupe

Ofanzivac potpisao na godinu dana

Tarik Handžić novi igrač Krupe

D. Kurbegović

Fudbalski klub Krupa nastavlja sa sastavljanjem ekipe za narednu sezonu Premijer lige u kojoj ponovo žele igrati zapaženu ulogu. Izabranici Slobodana Starčevića u punom su trenažnom procesu, a intenzivno se radi na osnaživanju ekipe za narednu sezonu.

Danas je ugovor s Krupom potpisao još jedan mladi nogometaš, čime je Krupa pokazala da će i u narednom periodu kostur njihove ekipe sačinjavati igrači do 21. godine. Novi igrač Krupe je 20-godišnji Tarik Handžić, a ovaj ofanzivac danas je potpisao ugovor što je potvrdio za SportSport.ba.

"Istina je danas sam potpisao ugovor na godinu plus tri, prezadovoljan sam što sam postao član kolektiva kakva je Krupa. Svi znamo kakav su uspjeh ostvarili prošle sezone, imaju sjajnu Upravu, trenera koji voli mlade igrače, tako da sam sretan što ću obući dres ovoga kluba. Nadam se da ću svojim radom i ponašanjem na treninzima izboriti se za minutažu u narednoj sezoni Premijer lige. Očekujem da Krupa ponovo bude među prvih šest ekipa u ligi, iako to neće biti nimalo lagano" kazao je za SportSport.ba Tarik Handžić.

Tarik Handžić 20-godišnji je ofanzivni nogometaš koji je svoju karijeru počeo u Sarajevu, gdje je prošao sve omladinske kategorije, te je potpisao ugovor s prvim timom, ali nikad nije dobio šansu u seniorima kluba s Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nosio je zatim dres Bosne iz Visokog, Olimpica, dok je posljednju polusezonu odigrao za ekipu Bosna-Seme, gdje je svojim igrama privukao pažnju Krupe, koja nije dugo čekala i angažovala ovog mladog nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi