Kapiten Lovćena

Tatar: Manijaci su pravili fenomenalnu atmosferu

Željo je sinoć u prvoj utakmici prvog pretkola Evropske lige na Koševu remizirao s crnogorskim Lovćenom (0:0).

Crnogorci su uspjeli u Sarajevu ostati neporaženi. Željezničar je bio daleko bolji, opasniji, ali nije uspio da zatrese mrežu Cetinanja.

"Prije utakmice priželjkivao sam da ne primimo gol i ispostavilo se da imamo pozitivan rezultat na kraju. Željezničar je bio mnogo bolji rival, ali eto, imamo pozitivan rezultat da bi mogli proći dalje", kazao je kapiten Lovćena Vladan Tatar, dodavši:

"Sve je u savršenom redu još od dočeka, smještaja, terena... Manijaci su pravili fenomenalnu atmosferu i to nam je možda malo odsjeklo noge.".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Očekivao sam d će Željo opreznije ući u meč, međutim i oni su ofanzivno krenuli. Stanić je fenomenalan igrač, svaka mu čast", dodao je Tatar, za kraj rekavši:

"Bilo je ljepota igrati na ovakvom terenu. U Crno Gori nije ovako dobra infrastruktura. U uzvratu ćemo biti ofanzivniji i možemo proći dalje. Ne bib trebao predstavljati veliki hendikep to što igramo u Petrovcu, a ne na našem stadionu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.