Tatar: Znali smo da nas očekuje veoma težak meč

Vratio se na teren nakon povrede

Tatar: Znali smo da nas očekuje veoma težak meč

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeras su pobijedili na Koševu ekipu Borca sa minimalnih 1:0.

Bordo klub je teže od očekivanog stigao do pobjede, a junak je ponovo bio Mersudin Ahmetović koji je postigao gol za tri boda u 87. minuti utakmice.

Nakon povrede na teren se vratio i Benjamin Tatar koji je ušao u igru u drugom poluvremenu. Tatar je nakon meča izjavio da su znali da ih čeka težak meč.

"Tvrda utakmica, znali smo od početka da će biti težak meč. Ušao sam nekih 15 minuta u igru nakon što sam zbog povrede van terena bio mjesec dana, ali hvala Bogu bolje mi je. Naredni meč idemo Mladosti u goste i imamo četiri dana da se odmorimo i pripremimo, te analiziramo protivnika i odigramo najbolje moguće", rekao je Tatar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDan
Ajde Benjo svi te zeljno iscekujemo.. Cekaju te komsinice tvoje stare jaranice svi te zeljno ocekuju ocekujem te i ja skupa s njima Oni tebe cekaju, s njima cekam i ja cekam, cekam te ja i oni sa mnom te cekaju svi skupa cekamo tebe Nana i babo opet pitaju da l' te cekam ja a ja im odgovaram naravno da te cekam ja Ceka te, ceka i nana babo, baba i dedo braca sestre i ostala rodbina a takodjer s njima i ja te ocekujem...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije