Kapiten Sarajeva nakon utakmice

Tatomirović: Ne bih komentarisao suđenje

Fudbaleri Sarajeva poraženi su sa 2:1 u prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Borca. 

Sarajevo je neočekivano poraženo na Koševu i morat će juriti gol zaostatka u revanšu na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

"Rezultat je mogao biti drugačiji da smo imali više sreće u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo igrali ispod svih očekivanja. Imali smo loptu u posjedu, ali... Nismo loše igrali, ali daleko od onoga što se od nas očekuje", kazao je kapiten Sarajeva Ivan Tatomirović, dodavši:

"Ne bih htio da komentarišem suđenje. Postoje ljudi koji će to ocjenjivati i komentarisati".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Defenzivac Sarajeva smatra da poraz od jednog gola razlike ne treba shvatati tragično

"Mislim da ne trebamo previše brinuti. U manjku smo od jednog gola, ali to ne bi trebalo predstavljati problem", rekao je Tatomirović nakon utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.