Tebas razočarao navijače Barcelone: Nema nikakvih pregovora...
Foto - EPA

Šef La Lige jasan

Tebas razočarao navijače Barcelone: Nema nikakvih pregovora...

M. Šljivak

Predsjednik La Lige Javier Tebas potvrdio je kako ekipa Barcelone nije u pregovorima s Lautarom Martinezom i Neymarom.


Oba fudbalera se spominju kao potencijalna pojačanja katalonskog velikana, ali šef La Lige Javier Tebas tvrdi da nikakvih pregovora između Barcelone i ovih fudbalera ema.

"Nije tačno da Barcelona pregovara s bilo kim, pa ni s pomenutim fudbalerima. Oni su fokusirani na okončanje sezone", rekao je Tebas.

Potvrdio je i kako je veoma moguće da će u budućnosti biti i dosta razmjena među klubovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bit će razmjena među ekipama, pa tako evropskim klubovima trenutno transferi nisu prioritet. Žele da što više umanje štetu koju su pretrpili trenutno. Neymar i Lautaro nisu trenutno prioritet za Barcu", rekao je Tebas.

Neymar i Martinez Barcelonu bi koštali više od 250 miliona eura, a taj novac katalonski klub ne može izdvojiti na transfere ovog ljeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi