Teixeira potvrdio prelazak u Liverpool

Brazilac će od ljeta biti igrač Liverpoola

Teixeira potvrdio prelazak u Liverpool

Brazilski fudbaler iz redova Shakhtara Alex Teixeira potvrdio je da će sljedećeg ljeta preći u redove Liverpoola.

On se tokom januarskog prelaznog roka povezivao sa engleskim velikanima, a u prvom planu bili su pomenuti Liverpool i ekipa Chelseaja.

Redsi su za njega bili spremni da plate 30 miliona eura, ali posao sa ekipom iz Ukrajine nisu zaključili do kraja zimskog prelaznog roka. 

Ipak, Teixeira nije zabrinut i na društvenim mrežama je postavio fotografiju uz natpis "Danas ne, ali vidimo se sljedećeg ljeta".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Teixeira je ove sezone postigao 26 golova za Shakhtar u 26 odigranih mečeva. Prošao je sve omladinske pogone reprezentacije Brazila, ali za A selekciju još nije dobio poziv.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi