Tek slijede pravi problemi za fudbal u Italiji: Klupski predsjednik zaražen koronavirusom

Upaljeni svi alarmi

Tek slijede pravi problemi za fudbal u Italiji: Klupski predsjednik zaražen koronavirusom

Admin Čaušević
Teme:

U Italiji su veće nekoliko dana upaljeni svi alarmi zbog epidemijer koronavisu, ali pravi problemi bi mogli tek uslijediti. 

Naime, predsjednik Novare, Maurizio Rullo je zaražen koronavirusom i nalazi se u bolnici Legnano u blizini Milana.

Rullo se zarazio tokom putovanja u Njemačku. Posljednjih dana imao je povišenu temperaturu, u srijedu je testiran i bio je pozitivan na koronavirus.

Kako sada stvari stoje niko od igrača Novare ne bi trebao biti zaražen, međutim Rullo je bio prisutan na treningu 23. februara uoči derbija sa Pro Vercellijem.

Rullo je trening posmatrao sa strane i od tada nije bio u kontaktu s igračima, ali mogućnost da je prenio virus na nekog se ne isključuje.

Top Komentari

payron
Koje gluposti boze sacuvaj kakva korona kakvi bakraci zabari su budale cjela druga liga igrala niko nije zarazen ovaj zarazen haj ne serite
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi