Tekstilac pojačao redove

Dervenćani doveli dva nova imena

Tekstilac pojačao redove

D. Vejo

Fudbalski klub Tekstilac iz Dervente ove zime pojačao je redove sa dva nova imena.

Naime, vezni red Dervenćana sada će biti jači za Srboljuba Jandrića, igrača koji je pripreme počeo sa ekipom Kozare iz Garadiške, te Borčevim juniorom i defanzivcem, Bojanom Kremenovićem koji je jesenji dio sezone proveo u ekipi Slobode iz Mrkonjić Grada.

Pomenuti dvojac, ujedno je i prvo zvanično pojačanje ove zime u redovima ovog prvoligaša.

Tekstilac su ove zime pored stratega Bojana Magazina, napustili igrači Marko Simović, Miloš Perović, Bojan Petrić i Dario Purić.

Prvi dio Prve lige Republike Srpske Tekstilac je završio na četvrtoj poziciji sa 26 osvojenih bodova koliko ima i trećeplasirano Podrinje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi