Ermin Zec: Planovi za pauzu? Ostajem tu u Sarajevu, radim, treniram

Prvotimac FK Željezničar za SportSport.ba

Ermin Zec: Planovi za pauzu? Ostajem tu u Sarajevu, radim, treniram

Večeras su Telemach štand na sarajevskom Holiday Marketu posjetili i pojedini prvotimci FK Željezničar. Naime, Telemach je organizovao druženje prvotimaca Plavih sa navijačima.

Tamo ih je zatekla i ekipa SportSport.ba koja je sa nekima od njih kratko porazgovarala.

Komentar Ermina Zeca na prvio dio sezone PL BiH?

"Završili smo drugi, možemo žaliti jer zadnju utakmicu smo igrali pred našim navijačima i svi smo očekivali pobjedu, igrači, stručni štab, Uprava, navijači. Ali nismo uspjeli pobijediti. To nam, međutim, može i puno značiti u nastavku sezone. Sigurno ćemo se opametiti i takve utakmice dobijati kući. Jer, iskreno, ako želimo biti prvi takve utakmice moramo dobijati", istakao je Ermin Zec za SportSport.ba.

Već nekoliko utakmica si propustio zbog povrede, kakva je trenutno tvoja situacija?

"Taman sam uhvatio neki solidan ritam i onda sam se povrijedio. Zadobio sam povredu zadnje lože, u pitanju je bila ruptura. Sigurno teža povreda, ali dobro ide, blizu sam povratka, počeo sam da treniram tako da vjerujem da ću pripreme dočekati spreman i da ćemo u nastavku sezone svi biti pravi", poručio je ofanzivac FK Željezničar.

Kakvi su planovi za zimsku pauzu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon dugo vremena je imam i ovu zimsku pauzu jer je nisam imao dok sam igrao u Turskoj. Iskreno, nisam ništa planirao, biću tu u Sarajevu, radim. Trenutno se fokusiram na to da zaliječim maksimalno ovu povredu i da pripreme dočekam spreman", istakao je Zec.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Svaka cast majstore, zavalio si ih jos za 3 godine ugovora, a hodati ne mozes..ne brini, ceka te SLIKA i SAT, za prvih CIJELIH 90 minuta KADA ODIGRAS..
1 5
anes1921
Majstore puno očekujemo od tebe na proljeće...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi