Tello: Liga prvaka je važna za nas

Tello: Liga prvaka je važna za nas

Edmir Škorić

U utorak navečer kreće grupna faza Lige prvaka, rekli bismo onaj ozbiljniji dio najelitnijeg klupskog natjecanja...

Jedan od favorita za naslov svakako je i Barcelona. Katalonci žele trofej, a prvenstveno moraju da "riješe" grupu u kojoj se još nalaze Ajax, Celtic i Milan. Redom nekadašnji prvaci Evrope...

"Liga prvaka je jako važna za nas. Ligaška pobjeda iza nas (3:2 protiv Seville) je dobra pred ovu utakmicu s Ajaxom", rekao je svestrani napadač Cristian Tello, koji je pohvalio novog trenera Gerarda Tatu Martina.

"Tata i ja imamo dobar odnos. S njim je lako razgovarati i vrlo je pristupačan. Zamolio me da ostanem budan, naporno radim i da ću kad-tad dočekati šansu. Radili smo dobro, ali postepeno ćemo se poboljšavati. Moramo promijeniti nekoliko stvari, ali u suštini moramo ostati isti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tello ima jaku konkurenciju u napadu jer su tu Messi, Alexis, Pedro, Neymar...

"Alexis, Pedro, Neymar i ja se borimo za svoje mjesto u početnih 11. Imamo najbolje igrae na svijetu u ofanzivnom dijelu, a svi se trudimo. Ovu sezonu ću se boriti i nadam s da ću dobiti svoje šanse", dodao je Tello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.