Šou bivšeg trojca iz Ajaxa

Posebno slavlje

Šou bivšeg trojca iz Ajaxa

Esmer Oštraković

Manchester United ostvario je pobjedu od 2:0 u finalu EFL kupa protiv Newcastlea, te je tako ova ekipa konačno osvojila neku titulu.

Bila je ekipa koju sa klupe predvodi Erik Ten Hag favorit na ovom susretu, ali su se navijači Newcastlea potajno nadali da mogu slaviti na kraju.

Od njihovog slavlja nije bilo ništa, a već na poluvremenu je bilo jasno da će Newcastle jako teško do pobjede na ovoj utakmici.

U 33. minuti bilo je 1:0 za Manchester United. Shaw je asistirao, a vodstvo Manchester Unitedu donio je Casemiro.

Gol za 2:0 djelo je Botmana koji je postigao autogol, te je konačan rezultat ove utakmice postavljen već u 39. minuti.

Probao je Newcastle u drugom poluvremenu da uradi nešto prema naprijed, ali nisu uspjeli postići gol, te je Manchester United slavio pobjedu.

Oglasi

Nakon utakmice krenulo je slavlje igrača i navijača Manchester Uniteda, a posebnu pažnju privukao je bivši trojac Ajaxa.

Radi se naravno o treneru Ten Hagu, zatim Antonyju, te Martinezu. Njih trojica su imali svoj poseban trenutak kada su zaplesali i nasmijali cijeli svijet.

Manchester United u posljednje vrijeme igra jako dobro i skoro pa sigurno će naredne sezone nastupiti u Ligi prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
Hahahaahhaahah....treba im reci da nisu osvojili Ligu prvaka vec Mickey Maus kup....hahahahahah
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije